EL PRIMER POST D UN BLOG SOBRE SALUT

Aquest blog tracta sobre salut i medicaments. Aquí parlarem de temes que sabem que són d’interés general per als nostres clients. Informació útil, tan per a la prevenció dels problemes de salut més freqüents, com informació de l’us racional i responsable dels medicaments.

Durant el dia a a dia a la farmàcia ens trobem amb preguntes i dubtes recurrents. Alguns clients arriben amb idees pre concebudes sobre les seves dolències i medicació. De vegades aquestes idees són correctes i en altres ocasions són equivocades. D’una forma o d’una altra, la opinió i consell d’un farmacèutic sempré serà útil, tan si el pacient ve del metge com si no.Aquest és una de les parts més socials del nostre treball, una activitat apassionant on es creua la iniciativa privada i l’interés públic.

Per un tema d’extensió no serà possible entrar al detall de temes que solen ser complexes. Tampoc no és aquesta la nostra intenció. Simplement desitgem aportar informació bàsica, orientativa i pràctica.

Amb tota seguretat aquestes dades despertaran interès i inquietuds i és per això que si teniu qualsevol dubte podeu deixar-nos un comentari o visitar-nos a la farmàcia per a conversar-ne. Estarem encantats d’ atendre’ls.

Comments are closed.