Quí som

UNA FARMÀCIA PROPERA, COMPLETA Y D’ AVANTGUARDA

A la Farmàcia Marcoval Martí hi trobaràs consell i productes per a millorar la teva salut i qualitat de vida.

Posem a la teva disposió un ampli assortit de productes de medicina tracidional, parafarmàcia i teràpies alternatives.També t’oferim serveis complementaris de dietètica, nutrigenètica, homeopatia i tractament anti tabac entre d’altres.

T’atendrem a la nostra nova ubicació, amb unes instal.lacions modernes especialment acondicionades per a poder oferir un servei de primer nivell a la població de Tordera. El nostre equip de professionals resoldrà els teus dubtes i t’assessorarà sobre el producte o servei més adequat per a les teves necessitats.

A la Farmàcia Marcoval Martí sempre hi trobaràs una mà amiga, una atenció propera, professional i personalitzada. No ho diem nosaltres sinó els nostres clients i n’estem molt orgullosos.

Si desitges més informació sobre els nostres serveis, productes, o tens qualsevol consulta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

I no oblidis d’aprofitar la nostra tarjeta client y les promocions especials que pots aconseguir amb ella.

 

PREGUNTES FREQÜENTS


On està la farmàcia? 
Estem a la Plaça de l’Església, 8 a Tordera, a 10 metres del nostre establiment anterior.

Ateneu els caps de setmana?

Sí, estem els dissabtes i els diumenges.

El nostre horari és:
de dilluns a dissabte de 9:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30h
i diumenge de 9:00 a 14:00h

Quan esteu de guàrdia?

Pots revisar les farmàcies de guàrdia a la nostra web a la secció Guardies.

Puc fer encàrregs per telèfon?
Sí, pots fer-nos els teus encàrregs en persona o per telèfon al 93 764 09 92. Si vols t’avisem quant el tinguis llest per a recollir. Et guardem el teu encàrreg al magatzem fins a una setmana després de fer-nos la comanda.

Teniu descomptes o ofertes?
Durant tot l’any t’oferim promocions de productes i ventes amb descomptes. Per aprofitar només necessites tenir la nostra targeta client.

Com funciona la tarjeta client?
La tarjeta client et permet gaudir de descomptes, regals i moltes altres promocions a través del sistema de punts. És totalment gratuïta i la pots demanar a la farmàcia. A demés els punts no caduquen i per tant pots anar acumulant amb tota tranquil.litat amb el temps.

Com puc saber quins productes teniu d’oferta?
Canviem les ofertes periòdicament ja que busquem ofertes interessants segons la temporada i les necessitats dels nostres clients.
Pots trobar-les a la farmàcia, visitant l’apartat de Promocions a la nostra pàgina web o be apuntant-te a la publicació d’ofertes per a que t’enviem cada mes un correu amb les promocions. Algunes d’aquestes promocions les llencem exclusivament per la nostra pàgina web; les pots trobar a l’apartat de promocions.

Coneix el nostre Equip

Línies de Cosmètica i Parafarmàcia