Serveis



APROFITA ELS NOSTRES SERVEIS COMPLEMENTARIS DE SALUT

Els tractaments mèdics s’han de seguir rigurosament per rendir òptims resultats. T’oferim un seguit de serveis complementaris de baix cost per ajudar-te a complir els teus objectius ia millorar el teu estat de benestar en general.

Dosificació Personalitzada de Medicaments (SPD) 

Preparem la teva medicació setmana a setmana, per a que et sigui més còmode i segur seguir el teu tractament farmacèutic, sense errors ni oblits, per només 5 € setmanals.


Analítica Express

Controla’t els principals indicadors de salut en tan sols 3 minuts: colesterol, sucre, triglicèrids, creatinina (estat dels ronyons), transaminasses (estat del fetge), hemoglobina (indicador del ferro) i àcid úric. Recorda que per als anàlisis de sucre o glucosa i triglicèrids has d’estar en dejú.


Control de la tensió arterial

Fes un seguiment periòdic de la teva tensió arterial i estalvia’t sorpreses desagradables.


Dietètica

Perd aquests quilos que et sobren, una dietista t’ajudarà de forma personalitzada, amb total confiança i discreció. Aquest servei està disponible un cop per setmana, per tan es requereix reserva prèvia. Truca’ns i reserva la teva cita.


Nutrigenètica

Posem a la teva disposició el nou servei de nutrigenètica. Aquest avenç de la ciencia et permetrà adaptar la dieta a les teves necessitats genètiques personals i gaudir d’un millor estat de salut d’una forma més intel.ligent i menys sacrificada.


Assessorament i consell per a l’alimentació i la vida diària dels nadons

T’aconsellem sobre els millors productes per als més petits de la casa. Tenim un pesanadons calibrat per a fer el seguiment de l’augment de pes del teu nadó. A més no oblidis visitar la nostra secció de Promocions per a Nadons i Mamàs per a coneixer les nostres ofertes periòdiques de productes.


Servei anti tabac (juntament amb l’hospital de la Vall d´Hebron)

El nostre especialista en deshabituació tabàquica t’ajudarà a deixar de fumar i millorar inmediatament la teva qualitat de vida.


Fórmules Magistrals

Servim qualsevol tipus de fórmula magistral en un parell de dies.


Ortopèdia

Servim els més diversos productes en l’àrea d’ortopèdia i ajudes dinàmiques: cadires de rodes, caminadors, llits ortpèdics, faixes, etc… amb o sense recèpta mèdica.


Homeopatia

Tenim una especialista en temes d’homeopatia i teràpies alternatives.

Posem arracades a nadons des del naixement i a adults

En només 5 minuts tindràs les arracades posades de forma completament segura, fiable i higiènica.


Cosmètica

Disposem d’especialistes formades en cosmètica per tal d’aconsellar-te el millor per a la teva pell i bellesa.


No oblidis que disposem de tarjeta client i amb ella podràs gaudir de totes les avantatges de promocions i regals de forma totalment gratuïta.